SAĞLIK SEN DÜZCE ŞUBESİNDE YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ ...
24 Ağustos 2015, Pazartesi

Sağlık Sen Düzce Şubesi Başkanı Doç Dr. Melih Engin ERKAN’ın görevden ayrılmasıyla boşalan Şube Başkanlık koltuğuna Yönetim Kurulu içerisinden yapılan seçim sonucunda  Ayhan BÜYÜKBİNGÖL Yeni Şube Başkanı olarak seçildi.

Sağlık Sen Düzce Şubesi Başkanı Doç Dr. Melih Engin ERKAN’ın 31.07.2015 tarihinde ücretsiz izne ayrılması ile Yönetim Kurulu listesine yedek 1. Sıradan Recep ALTINTAŞ alınmıştır. Daha sonra yapılan Başkanlık seçiminde Şube Başkan Yardımcısı (mali Sekreter) Ayhan BÜYÜKBİNGÖL Şube Başkanı olarak seçilmiştir.

Şube Başkanı Ayhan BÜYÜKBİNGÖL yaptığı açıklamada;  Bu bir bayrak yarışıdır. 2011 yılında yönetim kurulu üyesi olarak başladığım bu mücadelede sağlık çalışanlarının haykıran sesi olarak her zaman yanlarında olduk. Bundan sonraki süreçte de sağlık çalışanlarının sorunlarını sendika ayrımı yapmadan herkese eşit mesafede durarak daha güçlü bir şekilde haykıracağız ve çözümleri konusunda daima SAĞLIK SEN olarak yanlarında olduğumuzu hissettireceğiz. Sağlık çalışanlarının meslekleriyle daha barışık, Özlük ve mali haklarının daha yüksek olması yönünde SAĞLIK SEN olarak mücadelemizi sürdüreceğiz.

PAYLAŞ :