SAĞLIK SEN DÜZCE ŞUBESİ İL DİVAN DA BİR ARAYA GELDİ....
03 Aralık 2015, Perşembe

Memur-Sen’e bağlı Sağlık-Sen Düzce Şube İl Divan toplantısı düzenlenen yemekle yapıldı. Toplantıya Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç, Sağlık İl Müdürü Dr. Mahir Arslan, Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Opr.Dr. Zülfü KILIÇ, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zeki Yıldırım, Sakarya ve Bolu Sağlık Sen Şube başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Düzce Sağlık-Sen Şubesi üyeleri katıldı. Sağlık-Sen Düzce Şubesi Başkanı Ayhan Büyükbingöl katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Memur-Sen İl Başkanı Orhan Kılıç ise yaptığı konuşmada sendikacılıktan daha önemli görevleri olduğunu ifade ederek “Biz Memur-Sen olarak rahmetli Erbakan Hoca ile birlikte ciddi kazanımlar elde etmiş bir sendikayız. Bu yıl ise Cumhuriyet tarihinin en iyi özlük hakları kazanımlarını elde ettik. Ben elde ettiğimiz kazanımları anlatarak sizin vaktinizi almayacağım. Bizim sendikacılığa başladığımızdan beri çıktığımız yolda maalesef önümüze daha önemli konular çıktı. Biz ezilen kesim olduk. Darbeler gördük. Son 100 yılda Türkiye’de de sıkıntılar hiç bitmedi. Hepsinin üstesinden geldik ve gelmeye devam ediyoruz. Son dönemde Gezi olayları, Ankara’da yaşanan patlamalar yaşandı. Biz bunlara karşı duran sendika olduk. Biz sadece sendika üyesi kişiler değiliz. Bizler önemli işler yapan kişileriz. Davamız başka davalara benzemez” dedi.

Hava Muhalefetinden dolayı il divan programına yetişemeyen Sağlık Sen Genel Başkan Yardımcısı Kemal ÇIRAK ve Abdulaziz ARSLAN Atatürk devlet Hastanesi Acil Servis ve Yataklı Servisler ile  İl Ambulans Servisi Komuta kontrol Merkezinde Çalışan Sağlık Çalışanlarını ziyaret etti. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PAYLAŞ :