4. OLAĞAN KONREMİZ DEMOKRASİ ŞÖLENİNDE GEÇTİ
29 Ekim 2018, Pazartesi

Değerli Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımız 28 Ekim pazar günü demokratik bir ortamda barış ve kardeşlik içinde 4. Olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. 

4. Olağan genel kurulumuza Sağlık Sen Genel Başkan Vekili Semih DURMUŞ Sağlık Genel Başkan Yardımcıları Himmet BAYAR, Mustafa ÖRNEK, Memur Sen İl temcimiz Ömer Faruk ÇELEBİ, Düzce Memur Sen Hizmet kolu Başkanları, çevre İllerimizin Sağlık Sen Şube Başkanları, Sağlık Kurumlarımızın Yöneticileri ve Sağlık Sosyal Hizmet Çalışanlarımız katılım sağladılar.

İki istenin yarıştığı kongrede açılış konuşmasını yapan şube Başkanı Ayhan BÜYÜKBİNGÖL yeni süreçte aday olmadığını seçilecek olan ekibe başarılar diledi ve konuşmasına şöyle devam etti.

“Memur Sen’imizin kurucusu büyük dava ve fikir adamı merhum Mehmet Akif İnan’ın

 “Yiğitler yol alsa destana doğru

Şehitler gözümde aynen bayraktır,

Gel kurut bu çağın kargaşasını

Seninle beklenen şimdi şafaktır”

diyerek bizleri yüreklendirdiği mısralarında yer bulmayı ve onun yolunda emanetine her daim ve her şartta sahip çıkmayı arzu ettik. 

İnsanlara faydalı olmak için ruhumuzla, bedenimizle, aklımızla, fikrimizle mücadele etmeliyiz. Hepimiz barış, kardeşlik ve huzur içinde birbirimize destek olmalıyız. Mahkeme kadıya mülk değildir. Bu güzel görevler bizlere emanettir. Yeri ve zamanı geldiğini düşündüğünüzde bu emaneti daha güzel yerlere taşıyacağını umut ettiğiniz kardeşlerimize bırakmasını bilmeli ve tüm samimiyetimizle o kardeşlerimize birer nefer olarak destek olmalıyız. Unutmayalım ki Bir mum diğer mumu tutuşturmakla ışığından bir şey kaybetmez. O yüzden etrafımıza ışık saçmalı ve aydınlık yarınlar için emek harcamalıyız.

Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı olarak yaklaşık 8 yıldır bu güzide teşkilatımıza hizmet ettiği bir şube başkanınız olarak iyiliklerle ve güzelliklerle anılmak için sizlerden alnımın akıyla ve gönül huzuru içinde helallik istiyorum. Haklarınızı helal ediniz. İnşallah yeni seçilecek başkanımıza ve yönetim kurulumuza da her zaman ve şartta destek olacak, sendikamızın daha da ilerilere gitmesi için sonuna kadar yaptıkları hayırlı işlerde kendilerine omuz vereceğim.

Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yılmadan, usanmadan yine sizlerle birlikte sade bir üye olarak sendikal mücadelemize devam etmekten büyük bir onur duyacağımı ifade ediyor, bu duygu ve düşüncelerle katılımlarınız için her birinize şükranlarımı arz ediyorum. ” diyerek katılımcılardan helallik istedi.

Protokol konuşmacılarının ve yönetime aday başkanların konuşmaların ardından yapılan seçimde Cihan Özal ve ekibi yönetim kuruluna seçilmişlerdir.

Yeni Sağlık Sen Düzce Şubesi Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluşmaktadır.

Cihan ÖZAL                         Şube Başkanı

Arif ŞAHİN                           Şube Başkan Vekili

Mevlüt TORAMAN              Şube Başkan Yardımcısı

Emrah DURU                      Şube Başkan Yardımcısı

Samet BİRİNCİ                   Şube Başkan Yardımcısı

Ahmet ULUSOY                  Şube Başkan Yardımcısı

Recep ALTINTAŞ                Şube Başkan Yardımcısı

4. Olağan genel kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize teşekkür eder,

Şube Yönetim kuruluna seçilen arkadaşlarımıza başarılar dileriz.




PAYLAŞ :