SAĞLIK SEN DÜZCE ŞUBESİNDEN HUZUREVİ ZİYARETİ
22 Mart 2016, Salı

18-24 Mart tarihleri arasında düzenlenen Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Sağlık-Sen Düzce Şube Başkanı Ayhan Büyükbingöl ve beraberindeki heyet, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Zeki Yıldırım Bey ile beraber doğumumuzdan başlayarak ömrümüzün her anında yanımızda olan, en zor zamanlarımızda hüznümüzü, en mutlu zamanlarımızda sevincimizi paylaştığımız değerli büyüklerimizi, yaşlılarımızı ziyaret ettik. 

Yaşlılar Haftası münasebeti ile ilgili açıklama yapan sendika başkanı Ayhan Büyükbingöl, “ Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir “ dedi.

 Maalesef modern çekirdek aile yapısının  hayatımıza girdiğinden bu yana yaşlılarımıza olan ilgi ve alaka azaltmıştır diyen Düzce Sağlıksen Şube Başkanı Ayhan Büyükbingöl,   Ekonomik özgürlüklerini kazanan aileler kendi anne ve babalarını, dede ve ninelerine daha az vakit ayırmakta, hatta hiç hatırlamamaktadırlar. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız büyüklerinin sevgi ve şefkatinden mahrum büyümektedirler “ dedi.

PAYLAŞ :