TÜM ÜYELERİMİZ GÜVENCE ALTINDA
01 Eylül 2016, Perşembe

TÜM ÜYELERİMİZ GÜVENCEMİZ ALTINDA

Düzce Sağlık Sen İl Başkanı Ayhan Büyükbingöl, Sağlık Sen üyelerinin sigorta kapsamında güvence altinda olduğunu söyleyerek:

“Kaynaşlı Toplum Sağlığı Merkezinde Sağlık Memuru olarak görev yapan Sağlık-Sen üyemiz Ersin Yılmaz 2015 yılı Kasım ayında geçirdiği trafik kazası sonucu sakatlanmış ve kendisine sürekli engelli raporu verilmiştir. Bu kapsamda üyemize Acıbadem Sigorta kapsamında engelli oranına bağlı olarak 6.750,00-TL Ferdi Kaza Sigortası ödeneği çekini çalıştığı kurumunda, Sağlık-Sen Düzce Şubesi Yönetim Kurulu olarak, Kaynaşlı Toplum Sağlığı Sorumlu Hekimi Muammer Yılmaz Bey ile beraber kendisine takdim ettik. Üyemize tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir, bundan sonraki yaşamında ailesi ile birlikte sağlık ve mutluluk dolu bir ömür geçirmesine temenni ederiz.” şeklinde ilave etti.

2009 yılında üyelerinin vefatı ya da kazaya uğramaları durumunda ferdi kaza sigortası yaptıklarını belirten İl Başkanı Ayhan Büyükbingöl, "Sağlık-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak üyelerimizin sadece ücret sendikacılığında yanlarında olmadığımızı hizmet sendikacılığımızın yanı sıra sosyal anlamda da üyelerimizin yanında olduğumuzu her platformda dile getirdik. Sağlık-Sen olarak 2009 yılından beri üyelerimizin vefatı halinde veya bir kaza sonucu sakatlık durumu olması durumunda onların ferdi kaza sigortasını yapmış bulunuyoruz. Ayrıca yapılan Ferdi Kaza Sigortasının masrafları da sendikamız tarafından karşılanmaktadır. Bu anlamda sendika olarak üyelerimizin yakınlarının o acı günlerinde bir nebzede olsa yanlarında bulunmaya çalışıyoruz." diye konuştu.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :